NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS
NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS

Μυστήριο 172 A Dancing Journey Πρόσκληση Συμμετοχής σε Εργαστήριο

Η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ελευσίνας και η ομάδα Cultterra, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού έργου Μυστήριο 172 A Dancing Journey της ομάδας Still Pilgrim Paradox, προσκαλούν εφήβους σε ένα διήμερο εργαστήριο χορού και skateboard.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, σε δύο τρίωρες συναντήσεις 12:00-15:00 στο χώρο νεότητας ARKOPOLIS (χάρτης). Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έρθουν σε επαφή με το σύγχρονο χορό, τα ακροβατικά, τους χορούς του δρόμου και το skateboard, τόσο μέσα από δομημένες ασκήσεις όσο και μέσα από τον καθοδηγούμενο αυτοσχεδιασμό.

Με τη συνεχή υποστήριξη των εμψυχωτών, τη συνεργασία και αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων & συμμετεχουσών, θα δημιουργηθεί μια μικρή χορογραφική σύνθεση που θα ενώνει τις διαφορετικές πρακτικές κίνησης, η οποία θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 αμέσως μετά την παράσταση της ομάδας, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος της Τελετής Λήξης της 2023 Ελευσίς Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Προτεινόμενες ηλικίες: 14+ (για την συμμετοχή είναι απαραίτητη η συναίνεση του γονέα / κηδεμόνα)

Δήλωσε συμμετοχή:  https://form.jotform.com/233384858686374

PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME
PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME


Μυστήριο 137 Μετάβαση προς την επαγγελματική αλληλεγγύη

Μια σειρά συζητήσεων, εργαστηρίων και εκδηλώσεων διοργανώνει από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου η 2023 Ελευσίς, σε συνεργασία με το δίκτυο Culture for Change, για το μέλλον και την ανάπτυξη των συλλογικών πρωτοβουλιών των επαγγελματιών του πολιτιστικού χώρου.


Μυστήριο 176 Μέρες Κινηματογράφου

Από την 1η Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει στο Σινέ Ελευσίς το Μυστήριο 176 Μέρες Κινηματογράφου, τρία θεματικά τριήμερα προβολών ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα, την πόλη, αλλά και σύγχρονους προβληματισμούς γύρω από καίρια και διαχρονικά ζητήματα. Πάντα με μια κρυφή φιλοδοξία να μετατραπεί η Ελευσίνα σε τοπόσημο μιας ξεχωριστής κινηματογραφικής εμπειρίας.


Μυστήριο 20 Performing Arts Initiator - Αφηγηματική Αρχαιολογία

Η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης διοργανώνει για πρώτη φορά στις 29 και 30 Μαρτίου, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, συνέδριο με τίτλο “Αρχαιολογία και Αφηγηματικότητα” | Eπιτέλεση Αρχαιολογικών χώρων και ανασκαφή ανθρώπινων εμπειριών. Η διήμερη αυτή συνάντηση διεξάγεται στο πλαίσιο της σύνθετης δράσης τέχνης Μυστήριο 20 Performing Arts Initiator – Αφηγηματική Αρχαιολογία, με κύριο στόχο την ενθάρρυνση του διεπιστημονικού διαλόγου ανάμεσα στους τομείς των Τεχνών και της Αρχαιολογίας.


Πιλοτικές Πόλεις / Pilot Cities

Οι κάτοικοι της Ελευσίνας χαρτογραφούν τη θέση του πολιτισμού στην πόλη τους σήμερα
και διαμορφώνουν τις προτεραιότητες του αύριο.

THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
What's on
Days
Hours
Minutes