NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS
NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS

Φεστιβάλ Ιστιοπλοΐας: Πλέοντας Δυτικά ΕΛΕΥΣΙΣ 2023

O Ναυταθλητικός Όμιλος Ελευσίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), τον Δήμο Ελευσίνας και την 2023 Ελευσίς, διοργανώνουν το φεστιβάλ «Πλέοντας Δυτικά ΕΛΕΥΣΙΣ 2023 – We Sail West ELEUSIS 2023». Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023, και θα συστήσει στο κοινό το άθλημα της ιστιοπλοΐας, θα το μυήσει στα μυστικά του και θα το φέρει σε επαφή με τη θάλασσα της Ελευσίνας με τη συμβολή Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων πρωταθλητών.

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, στις 11.00, θα ξεκινήσει ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «1ο Κύπελλο Ελευσίς 2023» με σκάφη κατηγορίας Optimist. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει από το παραλιακό μέτωπο Ελευσίνας (παραλία Φονιάς). 

Επιπλέον, το φεστιβάλ, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00, θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση για τις γυναίκες της Ελευσίνας και των γύρω περιοχών στα πλαίσια του προγράμματος «Ιστιοπλοΐα Γένους Θηλυκού». Μεγάλα ιστιοπλοϊκά σκάφη, με έμπειρους skipper, με μέλη του Ν.Ο.ΕΛ., αλλά και καταξιωμένους αθλητές της ιστιοπλοΐας θα γεμίσουν με γυναίκες κάθε ηλικίας και θα κάνουν βόλτα στον υπέροχο κόλπο της Ελευσίνας. Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Εκτός νερού, θα πραγματοποιηθούν δράσεις, από τις 10.00 έως τις 14.00,  για τις γυναίκες αλλά και για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφη θα στηθούν στην ξηρά και οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την χαρά να «ξεναγηθούν» σε αυτά από Ολυμπιονίκες αλλά και Παγκόσμιους Πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας, αλλά και να μάθουν να φτιάχνουν ναυτικούς κόμπους. Η Ιωάννα Παππά και η “Βιωματική εκπαίδευση & Messy Play” θα κάνουν face – painting και θα διοργανώσουν παιχνίδια με θαλασσινό χαρακτήρα. Παράλληλα, ο προπονητής και τα μέλη του ομίλου θα καθοδηγήσουν τα παιδιά έτσι ώστε ελεύθερα να ζωγραφίσουν ιστιοπλοϊκά πανιά, τα οποία θα παραχωρηθούν στην 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και τον Δήμο Ελευσίνας, ώστε να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης. 

Το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι με ανερχόμενους DJs, που έχουν μεγαλώσει και ζουν στην Ελευσίνα, στις 24 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, στο παραλιακό μέτωπο Ελευσίνας (παραλία Φονιάς).

PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME
PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME


Πόλη - Πολιτισμός - Παρακαταθήκη

Μια σειρά συζητήσεων με τίτλο Πόλη – Πολιτισμός – Παρακαταθήκη (3 Π) διοργανώνει η 2023 Ελευσίς στις 9, 16 και 26 Φεβρουαρίου στο Παλαιό Δημαρχείο και στο Αναψυκτήριο Ελευσίνας.


Μυστήριο 137 Μετάβαση προς την επαγγελματική αλληλεγγύη

Μια σειρά συζητήσεων, εργαστηρίων και εκδηλώσεων διοργανώνει από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου η 2023 Ελευσίς, σε συνεργασία με το δίκτυο Culture for Change, για το μέλλον και την ανάπτυξη των συλλογικών πρωτοβουλιών των επαγγελματιών του πολιτιστικού χώρου.

THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
What's on
Days
Hours
Minutes