Οι περίπατοι της EUphoria


Οι περίπατοι της EUphoria

Οι Περίπατοι της EUphoria εισάγουν τους συμμετέχοντες στην κεντρική ιδέα, τη φιλοσοφία και την αποστολή της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Με τίτλο “Transition to EUphoria”, το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021 εστιάζει στη σύνδεση τέχνης και καθημερινότητας, στο πώς η τέχνη μπορεί να γίνει κεντρικό εργαλείο για την αλλαγή μιας πόλης.

Information

Ημερομηνίες: 20 Ιανουαρίου,3 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου, 31 Μαρτίου, 17 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 5 Μαϊου, 19 Μαϊου, 2 Ιουνίου, 23 Ιουνίου

Ώρα εκκίνησης Περιπάτου: 11 π. μ.

Αφετηρία είναι τα γραφεία της Ελευσίνας 2021 (Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Ελευσίνας).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 554 7646 ή στο email info@eleusis2021.eu.

Οι Περίπατοι της EUphoria πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας  της Ευρώπης, και είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή στο γεύμα είναι προαιρετική.

Το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021 περιλαμβάνει τρεις Κεντρικές Θεματικές, που επικεντρώνονται στη σύνδεση τέχνης και περιβάλλοντος (EUnvironment), τέχνης και κοινωνίας (EUrbanisation), τέχνης και εργασίας (The EU Working Classes) και εντοπίζονται και χωροταξικά, χωρίζοντας την πόλη σε τρεις μεγάλες ενότητες: Κεντρική Ελευσίνα, Άνω Ελευσίνα, Κάτω Ελευσίνα αντίστοιχα. Οι περίπατοι της Euphoria συνθέτουν το νήμα των πολλαπλών αφηγήσεων και της συλλογικής βιωματικής εμπειρίας της πόλης με τα διαφορετικά στοιχεία του αστικού τοπίου και τα έργα και τις ιδέες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Πραγματοποιούνται δύο Περίπατοι:

Άνω Ελευσίνα & Κεντρική Ελευσίνα
Επίσκεψη στις περιοχές της Κεντρικής Ελευσίνας και της Άνω Ελευσίνας που αντιστοιχούν στις Θεματικές του καλλιτεχνικού προγράμματος  EUrbanisation και EUnvironment αντίστοιχα.Ημέρες διεξαγωγής: 20 Ιανουαρίου, 17 Μαρτίου, 14 Απριλίου, 19 Μαϊου, 23 Ιουνίου
Κάτω Ελευσίνα & Κεντρική Ελευσίνα
Επίσκεψη στις περιοχές της Κάτω Ελευσίνας και της Κεντρικής Ελευσίνας που αντιστοιχούν στις Θεματικές του καλλιτεχνικού προγράμματος The EU Working Classes και EUnvironment αντίστοιχα.
Ημέρες διεξαγωγής: 3 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου, 31 Μαρτίου, 5 Μαϊου, 2 Ιουνίου

(Προηγούμενες ημερομηνίες: 22 Απριλίου, 3 & 24 Ιουνίου, 13 Μαϊου & 10 Ιουνίου, 23 Σεπτεμβρίου,7 Οκτωβρίου, 21 Οκτωβρίου, 4 Νοεμβρίου, 25 Νοεμβρίου, 2 Δεκεμβρίου)

Σημείο συνάντησης είναι τα γραφεία της Ελευσίνας 2021 (Παλιός Σιδηροδρομικός Σταθμός). Οι περίπατοι καταλήγουν σε γεύμα σε τοπικά εστιατόρια, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεχίζουν τη συζήτηση γύρω από το πρόγραμμα της Ελευσίνας 2021. Η συμμετοχή στο γεύμα είναι προαιρετική ενώ το κόστος του γεύματος καλύπτεται από τους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στους Περιπάτους της EUphoria είναι δωρεάν. Ωστόσο, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η κράτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν θέση ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής ή τηλεφωνικά στο 210 554 7646 . Για τηλεφωνική κράτηση, μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Τετάρτη 11:00 – 13:00.

PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME
PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME


Πόλη - Πολιτισμός - Παρακαταθήκη

Μια σειρά συζητήσεων με τίτλο Πόλη – Πολιτισμός – Παρακαταθήκη (3 Π) διοργανώνει η 2023 Ελευσίς στις 9, 16 και 26 Φεβρουαρίου στο Παλαιό Δημαρχείο και στο Αναψυκτήριο Ελευσίνας.


Μυστήριο 137 Μετάβαση προς την επαγγελματική αλληλεγγύη

Μια σειρά συζητήσεων, εργαστηρίων και εκδηλώσεων διοργανώνει από τις 6 έως τις 10 Μαρτίου η 2023 Ελευσίς, σε συνεργασία με το δίκτυο Culture for Change, για το μέλλον και την ανάπτυξη των συλλογικών πρωτοβουλιών των επαγγελματιών του πολιτιστικού χώρου.

NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS
NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
What's on
Days
Hours
Minutes