Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη: Ιούνιος


Μυστήριο 66 Φωνές στην πόλη: Ιούνιος

Η νεανική ομάδα Cultterra παρουσιάζει τη δράση Ημέρες Δίψας (Thirstdays). Ο τίτλος αποτελεί ένα λογοπαίγνιο των αγγλικών λέξεων “Πέμπτης”, μέρα της εβδομαδιαίας συνάντησης της ομάδας, και της “δίψας”, σηματοδοτώντας τη δίψα των νέων της πόλης για την τέχνη και τον πολιτισμό.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία 03.06.2023—28.06.2023
Τοποθεσία Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός
Αγαθού 42, Ελευσίνα , 19200

Οι άξονες της δράσης περνούν διαδοχικά από τις πιο άτυπες ενασχολήσεις μέχρι τις πιο τυπικές και ανοιχτές προς το κοινό εκδηλώσεις. Τον Μάιο θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις γνωριmeet the locals: Φιορίντα Τσέναϊ, Αραξοβόλιν: Queer movie night, Cultterra goes to ARKPOLIS και γνωριmeet the locals: Ευθύμης Σερεμέτης.

3/6 Σάββατο στις 19:00 Αραξοβόλιν: Queer movie night
Καλώς ορίζουμε το μήνα Ιούνιο που έχει καθιερωθεί ως μήνας υπεριφάνιας με μια Queer ταινία στον σταθμό.

4/6 Κυριακή στις 12:00 γνωριmeet the locals: Φιορίντα Τσέναϊ
Η Φιορίντα Τσέναϊ γεννήθηκε το 1997 στη Λούσνια της Αλβανίας. Σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Μεγαλώνοντας ένιωθε μεγάλη ανάγκη να εκφραστεί μέσα απο τις τέχνες και σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Αθήνα. Η δουλειά της συνδυάζει τις οπτικές τέχνες με τον λόγο και την κίνηση – το σώμα. Εμπνέεται κυρίως απο τα καθημερινά της βιώματα και την ενδιαφέρουν τα κοινωνικά ζητήματα, η έννοια της ταυτότητας (μετανάστευσης και φύλου) και τα θέματα της ψυχικής υγείας. Πιστεύει στις συλλογικότητες και στην ομαδικότητα και τις θετικές επιρροές που μπορούν να έχουν μέσα στην κοινωνία.

12-18/6 Cultterra goes to ARKPOLIS
Ο μήνας Ιούνιος στην Ελευσίνα είναι αφιερωμένος στο μεγάλο φεστιβάλ “Συνοικισμοί”. Η ομάδα Cultterra θα είναι στην διαμόρφοση του νέου χώρου πολιτισμού μαζί με την ομάδα των TimeCircus.

18-25/6 γνωριmeet the locals: Ευθύμης Σερεμέτης
Ο Ευθύμης Σερεμέτης γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή της Ελευσίνας. Είναι Graffiti Street Artist αυτοδίδακτος και ξεκίνησε να αναπτύσσει πάθος για την ζωγραφική απο μικρή ηλικία μέσω του Graffiti και της hip hop κουλτούρας. Εκτός από την τέχνη του Graffiti του αρέσει να φτιάχνει Characters, Abstract και Pop Art με Watercolor μαρκαδόρους και ακρυλικά σπρει σε καμβάδες. Παρουσιάζει την δουλεια του στο διαδικτυο συνήθως συνδιασμένα με digital color effects για να κρατήσει τα αυθεντικα χρώματα της δουλειας του μόνο για αυτούς που θα το δούν από κοντά.

Coming soon
**Η δεύτερη Queer εκδήλωση στην Ελευσίνα είναι γεγονός!
Η ομάδα cultterra διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την εκδήλωση Pride κρατώντας την υπόσχεση της να την καθιερώσει ως θεσμό της πόλης.**

PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME
PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME

Το ημερολόγιο LANDSHIP των TimeCircus στα βιβλιοπωλεία!

Ανακάλυψε ολόκληρη τη διαδρομή των TimeCircus από την Αμβέρσα έως την Ελευσίνα – την μεγαλύτερη προσκυνηματική πομπή στα 3.500 χρόνια ιστορίας της πόλης! – μέσα από το ημερολόγιο LANDSCHIP που κυκλοφορεί πλέον στα βιβλιοπωλεία από την 2023 Ελευσίς!

THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
What's on
Days
Hours
Minutes