Μυστήριο 1 ΛΗΞΗ: ΕΝΑΡΞΗ, Μια Τελετή: BIG CLOSING PARTY


Μυστήριο 1 ΛΗΞΗ: ΕΝΑΡΞΗ, Μια Τελετή: BIG CLOSING PARTY

Η εξαιρετική παρουσία της Ελευσίνας, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023, επισφραγίζεται με ένα μεγάλο και δυναμικό closing party, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 22:00, στην Ελαιουργική.

Πληροφορίες:

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου | 22:00 | Ελαιουργική

Είσοδος Ελεύθερη

Πέντε αγαπημένοι DJs θα σας καθοδηγήσουν σε μια ηχητική οδύσσεια, που θα ξεκινήσει από τους ζωντανούς ρυθμούς της pop και τα soulful beats της house, και θα καταλήξει στην ηλεκτρισμένη ενέργεια του electro και τον αδυσώπητο παλμό της techno. Αυτή η νύχτα θα αντηχήσει την ποικιλόμορφη ουσία της Ελευσίνας, συνδυάζοντας απρόσκοπτα την ιστορία και τον νεωτερισμό, καθώς γιορτάζουμε μια χρονιά που θα αντηχεί για πάντα στις αναμνήσεις μας.

AD:MARK

Ο Ανδρέας Μαρκαντώνης aka Ad:Mark γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ στην αρχή της δεκαετίας του ’90, παίζοντας μουσική σε διάφορα bar και club της Αθήνας. Είχε μεγάλη παρουσία στη rave σκηνή της Ελευσίνας ως ένα από τα μέλη της ομάδας Megatrance. Ως παραγωγός και remixer έχει κυκλοφορήσει τη δουλειά του στις Movement Recordings, Awen, Kumquat, Vesta, Rebirth, κ.ά. Ο ήχος του είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα μπάσα και τις βαθιές μελωδίες, σε ένα ευρύ φάσμα από την deep house μέχρι deep – dub techno.

ELIOT

Ο μουσικός παραγωγός, τραγουδιστής & remixer  ELIOT προτείνει μια retro-modern αισθητική στη μουσική συνδυάζοντας αναλογικούς ήχους, cinematic atmospheres, καθαρά beats & fat basslines με new wave-like και pop μελωδίες. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι Jessica 6, Beth Hirsch, Nomi Ruiz, Natassa Bofiliou, Tareq, IOTA PHI, S’ Express, Marsheaux, Erasure έχει εμφανιστεί στη σκηνή στο πλευρό των Muse, Marina and the Diamonds, Unkle, Temples κ.ά. Ο ELIOT κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του, ‘Lotus’, από την Amour Records/ EMI UNIVERSAL την άνοιξη του 2022.

FO

Η Φώφη Τσεσμελή (aka Fo) είναι DJ, δημοσιογράφος και consultant με μακρά πορεία στην ηλεκτρονική μουσική. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς DJs, εμβληματικά clubs, φεστιβάλ, και πολιτιστικούς χώρους, όπως τα Μέγαρο Μουσικής, ΚΠΙΝΣ, Athens Pride, Sonar Athens, Athens Music Week, World Pride, HE.SHE.THEY, κ. ά. Η Φώφη είναι η ιδρύτρια του HER project, μιας πλατφόρμας για την ενδυνάμωση των γυναικών στη μουσική βιομηχανία, και co-director του shesaid.so Athens, της παγκόσμιας κοινότητας θηλυκοτήτων και μειονοτήτων από όλο το φάσμα της μουσικής βιομηχανίας. Από το 2014 διατηρεί στήλη για την ηλεκτρονική μουσική στη LiFO, και κατέχει το μακριοβιότερο residency σε club στη χώρα, ως η resident του Sodade BackStage τα τελευταία 24 χρόνια.

IRINI KARAOGLOU

Η Ειρήνη Καράογλου είναι ηθοποιός, και DJ με σημαντική παρουσία στα decks. Από το 2001, έχει εμφανιστεί στα πιο γνωστά Αθηναϊκά μπαρ και clubs, μεγάλα events, όπως το Athens Pride, και είναι μία από τις ιδρύτριες της ομάδας Strap On Unicorns, που έχουν διοργανώσει τα πιο συμπεριληπτικά πάρτι στην πόλη.

Η Ειρήνη παίζει μία εκλεκτική γκάμα που εκτείνεται από τη μαύρη μουσική μέχρι την ποπ και την electronica και συνεργάζεται με άτομα που αγαπούν τη μουσική χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις.

THANASIS KARANIKAS

O Θανάσης Καρανίκας είναι DJ, ραδιοφωνικός παραγωγός και αρθρογράφος. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ραδιόφωνο το 2007, έχοντας στο βιογραφικό του συνεργασίες με τον Mojo Radio, τον 107.7 Στο Κόκκινο (Πάτρας) και τον Cannibal Radio, ενώ είναι resident, και κατά περιόδους guest DJ σε γνωστά bar της Αθήνας. Το φάσμα της μουσικής του είναι ευρύ, με έμφαση στην ηλεκτρονική μουσική και τον σύγχρονο, γενικότερα, ήχο. Ο Θανάσης είναι μέλος της ομάδας DJs “The Tandem Project” που δημιουργήθηκε το 2008 και παράλληλα εργάζεται ως μουσικός αρθρογράφος στο free press & site “Η Πόλη Ζει”, αλλά και ως συναυλιακός ανταποκριτής στα rockinathens.gr & rocking.gr.

 

 

 

PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME
PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME

Το ημερολόγιο LANDSHIP των TimeCircus στα βιβλιοπωλεία!

Ανακάλυψε ολόκληρη τη διαδρομή των TimeCircus από την Αμβέρσα έως την Ελευσίνα – την μεγαλύτερη προσκυνηματική πομπή στα 3.500 χρόνια ιστορίας της πόλης! – μέσα από το ημερολόγιο LANDSCHIP που κυκλοφορεί πλέον στα βιβλιοπωλεία από την 2023 Ελευσίς!

THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
What's on
Days
Hours
Minutes