NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS
NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS NEWS

Εργαστήρια skateboarding στο ARKOPOLIS

Η ομάδα Free Movement Skateboarding, με την υποστήριξη της 2023 Ελευσίς και της ομάδας νέων Cultterra, σας προσκαλεί σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκμάθησης skateboarding με δωρεάν εργαστήρια στο ARKOPOLIS και στο skatepark της Ελευσίνας!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου πειραματικού εργαστηρίου καταλάβαμε την μεγάλη ανάγκη για την εκμάθηση του Skateboarding αθλήματος.

Το πρόγραμμα εργαστηρίων απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους που αναζητούν μια ευκαιρία να διασκεδάσουν, να εξερευνήσουν τη φαντασία τους και να ενισχύσουν τις ικανότητες τους μέσα από την κίνηση και τον αθλητισμό.

Οι αθλητικές δραστηριότητες προσφέρουν μια παραπάνω ευκαιρία να γνωρίσουμε μαζί τον δημόσιο χώρο του ARKOPOLIS, εκεί όπου βρίσκεται και το μοναδικό skatepark του Θριάσίου Πεδίου. Οι Κυριακές μας γίνονται μέρες συνάντησης, αφιερωμένες στον αθλητισμό, ενώ παιδιά και έφηβοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους σε ένα εναλλακτικό σπορ παρέα με μία εξειδικευμένη ομάδα εκπαιδευτών.

Σημαντικές πληροφορίες:

Κατάλληλη ηλικία για τα εργαστήρια: Άνω των 7 χρονών.
Την ημέρα του εργαστηρίου θα σας ζητηθεί να υπογράψετε δήλωση συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα.

Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου θα δώθει δανειστικός εξοπλισμός skateboard αλλά και εξοπλισμός ασφαλείας για τους συμμετέχοντες.

Για την τήρηση ασφάλειας του χώρου προκειμένου να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός κατά την διάρκεια του εργαστηριου δεν επιτρέπεται η παραμονή ατόμων στο skatepark παρά μόνο των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών. Παρακαλούμε γονείς και κηδεμόνες να παραμένουν έξω από τα όρια του skatepark.

Συμβουλεύουμε να έχετε μαζί σας παγουρίνο με νερό διότι δεν υπάρχει κυλικείο στο πάρκο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σε περίπτωση που το πλήθος των παρευρισκομένων υπερβεί το όριο των συμμετεχόντων, υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας δεύτερης ομάδας στο ίδιο εργαστήριο

Είσοδος ελεύθερη

Ημερομηνίες εργαστηρίων: 14 & 28 Απριλίου, 19 & 26 Μαΐου, Κυριακή 2 & 9 Ιουνίου
Ώρες: 17:00 – 19:00
Τοποθεσία: ΑRKOPOLIS (Μαρίας Κιουρί, Ελευσίνα)

Για περισσότερες πληροφορίες:
210 5562001 (εσωτ. 301) και infopoint@2023eleusis.eu

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Λίγα λόγια για την εκπαιδευτική ομάδα:

To Free Movement Skateboarding υποστηρίζει και προωθεί την σωματική υγεία, την ψυχική ενδυνάμωση και την κοινωνική συνοχή μεταξύ των νέων στην Αθήνα. Με το κινητό τους skatepark και τα μαθήματα σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας, δημιουργούν έναν ασφαλή, φιλόξενο και ήρεμο χώρο για κάθε νέο άνθρωπο που επιθυμεί να ανακαλύψει το skateboarding, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και νέους φίλους.

PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME
PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME PROGRAMME

Μυστήριο 199 Βαγγέλης Τσάκος - Θάνος Τσίγκος

Από τις 17 Απριλίου έως και τις 30 Ιουνίου, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει στο Παλαιό Δημαρχείο Ελευσίνας το Μυστήριο 199 Βαγγέλης Τσάκος – Θάνος Τσίγκος, μία έκθεση – αφιέρωμα σε δύο σπουδαίους καλλιτέχνες της Ελευσίνας, τον βραβευμένο φωτογράφο Βαγγέλη Τσάκο και τον διεθνώς αναγνωρισμένο εικαστικό Θάνο Τσίγκο.

THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY THE CITY
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US JOIN US
What's on
Days
Hours
Minutes