Νέα

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας του Athens Open Air Film Festival @Ελευσίνα

15.07.2021

H Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, σε συνδιοργάνωση με τo Athens Open Air Film Festival, παρουσιάζει ένα κινηματογραφικό τετραήμερο δρώμενο στην ιστορική πόλη, και προσκαλεί τους/τις λάτρεις του σινεμά να συμμετάσχουν εθελοντικά και να βιώσουν την εμπειρία διεξαγωγής ενός Φεστιβάλ! Αν μένετε στην Ελευσίνα ή γνωρίζετε καλά την περιοχή, σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή! Το μόνο που χρειάζεται είναι ελεύθερος χρόνος από τις 23 έως και τις 26 Ιουλίου και αγάπη για το σινεμά.

Θα χρειαστούμε:
-Βοηθούς Παραγωγής
-Βοηθούς Ταξιθεσίας

Απαραίτητα προσόντα: επιθυμητή η γνώση αγγλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας, όρεξη και κέφι για δουλειά, συνέπεια, υπευθυνότητα και διαθεσιμότητα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Φεστιβάλ στην Ελευσίνα (23-26 Ιουλίου).

Σημείωση: Η παρουσία σας δεν είναι απαραίτητη σε κάθε προβολή!

Όσες/οι επιλεγούν θα γνωρίσουν από πολύ κοντά τον μαγικό κόσμο προετοιμασίας και πραγματοποίησης ενός Κινηματογραφικού Φεστιβάλ και θα λάβουν, μετά το πέρας των εργασιών τους, βεβαίωση συμμετοχής για κάθε χρήση.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε εθελοντικά στο Φεστιβάλ και να γίνετε μέλη αυτής της κεφάτης και δημιουργικής ομάδας, στείλτε e-mail στη διεύθυνση dafni@aiff.gr μέχρι και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 με ένα σύντομο βιογραφικό που να περιλαμβάνει:

● την ηλικία σας
● τις ξένες γλώσσες που γνωρίζετε
● ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
● τη διαθεσιμότητά σας κατά τη διάρκεια των ημερών / νυχτών 23-26 Ιουλίου 2021
● αν διαθέτετε κάποιο μέσο (ΙΧ ή μοτοσυκλέτα)