Νέα

Μυστήριο 25_ Spring Forward: Η 2023 Ελευσίνα στηρίζει το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

19.04.2022

Η 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό οργανισμό DAN.C.CE UNITIVA και την ευρωπαϊκή πλατφόρμα Aerowaves, φιλοξενεί από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως την Κυριακή 1 Μαΐου στην Ελευσίνα το Spring Forward, τη μεγαλύτερη γιορτή του σύγχρονου χορού.

Η επετειακή διοργάνωση θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 1η Μαΐου, στις 21.45, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας (Κανελλοπούλου 1, Ελευσίνα ), το Gran Bolero, σε χορογραφία του σπουδαίου Ισπανού χορογράφου Jesús Rubio GamoΑντί αντιτίμου εισόδου, η 2023 Ελευσίνα καλεί το κοινό να στηρίξει το Κέντρο Αγάπης Ελευσίναςέναν φορέα ο οποίος παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη στα παιδιά και τις οικογένειες του Θριασίου Πεδίου που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό. 

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων  μέσω viva.gr. 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας

Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας είναι ένα Ανοιχτό Κέντρο Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας. Ιδρύθηκε το 1964 από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ελευσίνας και καθηγητή θεολόγο Γεώργιο Πυρουνάκη. Αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εθελοντική προσφορά. Παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες με προβλήματα προσαρμογής και ένταξης στο κοινωνικό περιβάλλον από την Ελλάδα, την Αλβανία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Τουρκία κ.α.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.kentroagapis.gr

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις του Spring Forward είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων  μέσω viva.gr. 

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Spring Forward:
Α) Δωρεά στο κουτί συνεισφοράς στην Ελαιουργική 
Β) Δωρεά στο κουτί συνεισφοράς ή μέσω POS στο Παλαιό Ελαιουργείο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων μέσω viva.gr

Πληροφορίες Παράστασης:
‘Gran Bolero’ από τον Jesús Rubio Gamo (Ισπανία) | Τελετή Λήξης
21:45-23:35 | Παλαιό Ελαιουργείο, Κανελλοπούλου 1, Ελευσίνα      

Μερικοί από τους επαγγελματίες Ισπανούς χορευτές του «Gran Bolero» εμφανίζονται γυμνοί. Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα εδώ.