Νέα

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της 2023 Ελευσίνα στην Athens International Tourism and Culture Expo ’21

29.11.2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η Athens International Tourism and Culture Expo ’21, στην οποία συμμετείχε η 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

H 2023 Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσας της Ευρώπης συμμετέχει στο περίπτερο του Δήμου Ελευσίνας στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo, στο Ζάππειο Μέγαρο, με συνεκθέτες την MENTOR in culture, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, τον όμιλο Παπαδάκης και το ξενοδοχείο Elefsina Hotel.

Στην 8η Athens International Tourism and Culture Expo ’21 , η Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ήρθε σε B2B συναντήσεις και επαφές με περισσότερα από 80 ξένα πρακτορεία αλλά και με εγχώρια, με στόχο να εντάξουν στο πρόγραμμά τους την Ελευσίνα, ως πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό. Το ενδιαφέρον των πρακτορείων για την πόλη της Ελευσίνας ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, δεδομένης μάλιστα, και της επερχόμενης διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: “Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξωστρέφεια της πόλης μας. Το ενδιαφέρον των πρακτορείων για την Ελευσίνα, έδειξε πως η πόλη μας αποτελεί πόλο έλξης του τουριστικού ενδιαφέροντος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε προς όφελος του Δήμου. Είμαστε μια πόλη με σπουδαίο πολιτιστικό και ιστορικό υπόβαθρο, που αξίζει να επικοινωνηθεί διεθνώς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο, Δημήτρη Παπαγιάνναρο για την προσπάθειά του, καθώς και τους συνεκθέτες μας και είμαι βέβαιος πως με σκληρή δουλειά, πρόγραμμα και σχεδιασμό, θα κερδίσουμε ακόμα περισσότερα”.